Övriga tjänster

Övriga tjänster

Med mål att lösa eventuella problem och hitta helhetslösningar för era förekommande plåtarbeten finns vi med under ert projekt vare sig det gäller nybyggnad, ombyggnad, underhåll eller reparation.

Att upprätthålla och vårda plåtbeklädnader på fasader och i hus är ett lika kompetenskrävande arbete som att montera. Under några år kunde vi se lekmän arbeta med snöskottning på plåttak vilket resulterade i sönderhackade och trasiga plåttak. Detta i sin tur kräver dubbelt så mycket arbete för att återställa och reparera. Därför hjälper vi gärna er med exempelvis snöskottning och rengöring av tak. Att skotta snö från och rengöra tak är dessutom ett väldigt riskfyllt arbete som kräver hög säkerhet. Anlita oss vid ert nästa underhållsarbete. Vi har både kunskap och vilja att bevara.

Ett av våra vanligaste arbeten är det som innefattar reparationer och ombyggnader. Som övrig tjänst kan vi också hjälpa er med mindre jobb där ni kan tänkas behöva skylift eller mobilkran.

Andra tjänster vi genomför är:

Besiktning av taksäkerhet: Att ha ett tak som är säkert att arbeta på är otroligt viktigt. Vi genomför takbesiktningar där ni får ett tydligt protokoll på eventuella åtgärder. Krävs reparationer kan vi även lägga tegeltak och byta ut tegel.

Montering av taktsäkerhet: Vi monterar enligt branschregler.

Fasadarbete: Vi utför alla typer av fasadarbeten som innefattar plåt. Exempelvis fasadplåt, fabricerade element, plåtkasetter, fönsterbleck med mera.

Vattenavrinning: Vi utför vattenavrinnande arbeten så som montering av stuprör och hängrännor men även andra vattenavledande lösningar.

Takläggning: Vi lägger plåttak och kan även lägga tegelpannor om önskemål finns. Kontakta oss gärna för frågor rörande takläggning som innefattar annat än plåttak.

logo-skotta-sakert
platbeslagning